Artikel
May 22, 2024

Emigreren naar Curacao

Heb je plannen om te emigreren naar Curacao? Wat leuk! Maar waar ga je wonen?

Emigreren naar Curacao

Heb je plannen om te emigreren naar Curacao? Wat leuk! Maar waar ga je wonen?

Vorm een thuis

Je laat je persoonlijke, warme huis in Nederland achter om een nieuw leven te beginnen op Curaçao. Een prettig thuis is essentieel om te kunnen wennen in je nieuwe thuisomgeving Curaçao. Bij Top Makelaar Curaçao weten we dat als geen ander. Eigenaresse en directeur van Top Makelaar Curaçao, Henny de Beer, heeft het zelf ruim 18 jaar geleden ondervonden, toen ze in 2006 Nederland inruilde voor Curaçao. “Ik weet hoe het is om je huis achter te laten en hoe belangrijk het is om een nieuw thuis te creëren.”

Stel je prioriteiten

Top Makelaar Curaçao kent de ins en outs van het heerlijke eiland Curaçao. Iedere wijk en ieder type woning heeft zo z’n eigen charme, voor- en nadelen. Afhankelijk van de doelstelling van je emigratie naar Curaçao, kunnen we je gericht adviseren over een geschikte woning in een wijk die bij je past en in de prijsklasse van jouw persoonlijke budget. Kom je met het hele gezin en heb je schoolgaande kinderen? Dan hebben we een aantal gezellige ruime gezinswoningen in ons aanbod, centraal gelegen, dichtbij een goede Nederlandstalige school. Ben je een hardwerkende expat die niet vaak thuis is? Wat dacht je van een comfortabel appartement op een resort, waar je gemakkelijk de deur achter je dicht en dat weinig onderhoud nodig heeft… ideaal! Voor pensionado’s die geen haast hebben om op tijd op kantoor te zijn, hebben we schitterende benedenwoningen in Jan Thiel, op loopafstand van het strand.

Bouw je eigen droomhuis

Ken je het eiland al door de vele vakantie die je op Curaçao hebt doorgebracht en wil je jouw droomhuis op Curaçao bouwen? Wat een waanzinnig leuk avontuur! Ook daarbij assisteren we je graag bij Top Makelaar Curaçao, because we know the drill. Henny heeft namelijk ook haar eerste huis op Curaçao gebouwd, in 2006. Vele projecten volgden daarna: “In de ruim 18 jaar die ik op Curaçao woon, heb ik hier mijn leven opgebouwd en kreeg ik door mijn ervaring in het bouwen en ondernemen vaak vragen van vrienden omtrent de aankoop van woningen, kavels en investeringen. Uiteindelijk besloot ik van mijn hobby en ervaringen mijn werk te maken en zo ontstond Top Makelaar Curaçao.”

Yvonne Plaisier

Yvonne Plaisier

Makelaar

Ontmoet Yvonne Plaisier - Uw vertrouwde makelaar op Curacao!