Neem contact op

Wil je meer informatie over een woning of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul hiernaast je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Bellen, mailen of whatsappen (+5999 5671112) met ons kantoor kan natuurlijk ook!

Success Icon - Realtor X Webflow Template
Uw bericht is verzonden.
We nemen binnen 24 uur contact met u op.
Oeps! Iets ging er fout.

Veel Gestelde Vragen

1.

Weet je wat financieel haalbaar is?

Het allerbelangrijkste is dat je vooraf onderzoekt tot welk bedrag je kunt gaan zoeken. Dit betekend vooraf,zodat je weet wat je financiële mogelijkheden zijn tot aankoop.Neem hiervoor contact met ons op.

2.

Kan ik ook bieden op een huis?

Dat hangt er vanaf of de woning een koopprijs heeft, of een vraagprijs. Alleen bij een vraagprijs kan een (redelijk) bod uitgebracht worden. Het is belangrijk voor er een bod wordt uitgebracht, dat dit bedrag voor u financieel haalbaar moet zijn.

3.

Is een mondelinge overeenkomst bindend?

Als een consument een mondeling akkoord heeft, is de verkoop pas definitief
als beide partijen de koopovereenkomst hebben getekend. Dit noemen we het
wettelijke schriftelijkheidsvereiste. Na het tekenen heeft u als consument nog
3 dagen bedenktijd. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het getekende
koopcontract heeft ontvangen. Van deze 3 dagen moeten er minimaal twee
werkdagen zijn. 

4.

Hoe hoog zijn de kosten koper?

Bij de aankoop van onroerend goed bedraagt de overdrachtsbelasting 4 %
van (in principe) de koopprijs. Daarnaast zijn verschuldigd kadaster- en zegelkosten en notarieel honorarium.

5.

Waarom aanbetaling doen bij de notaris?

Om uw intentie tot de aankoop te bekrachtigen, stort u een aanbetaling op de derdengeldenrekening bij de notaris. Deze wordt bepaald in de koop-
overeenkomst en bedraagt meestal 10 % en wordt bij overdracht verrekend met het totaal verschuldigde bedrag.

1.

Wat is de verkoopcourtage?

Verkoopcourtage is de vergoeding die een makelaar ontvangt voor zijn of haar diensten bij de verkoop van onroerend goed. Het is een percentage van de verkoopprijs.Bij de verkoop door een verkoopmakelaar worden er veel werkzaamheden uit handen genomen. Een verkoopmakelaar heeft een groot netwerk, marktkennis en ervaring: dat levert je veel voordelen op!

Bij TOP makelaar kom je niet voor verrassingen te staan: in onze bemiddelingsopdracht leggen we exact uit hoe onze diensten werken.

2.

Wat is de huidige marktwaarde van mijn huis?

De marktwaarde van uw huis wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de locatie, de staat van het huis en de huidige vastgoedmarkt. Wij van TOPMakelaar helpen u graag bij het bepalen van de actuele marktwaarde. Met onze kennis, expertise en onderhandelingsvaardigheden zijn wij voor u aan het werk om de beste marktprijzen en voorwaarden te verkrijgen.

3.

Is het noodzakelijk reparaties of renovaties uit te voeren voordat ik mijn huis verkoop?

Het kan nuttig zijn om kleine reparaties uit te voeren, maar grote renovaties dienen zorgvuldig te worden overwogen, aangezien ze niet altijd een positieve ROI opleveren.

4.

Welke stappen moet ik nemen om mijn huis verkoop klaar te maken?

Verkoop klaarmaken omvat verschillende zaken. Zorg ervoor dat uw huis in goede staat is. Dit betekend opruimen, kleine reparaties, schilderen en algemene schoonmaak. Het doel is om uw huis er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien voor potentiele kopers.

5.

Hoe communiceert u met mij over het verkoopproces?  

We hechten veel waarde aan open communicatie met onze klanten. We houden u op de hoogte van elke stap in het proces en zorgen ervoor dat u goed geinformeerd bent bij elke beslissing.