Over TOP Makelaar

Welkom bij TOP Makelaar, uw betrouwbare partner voor vastgoed in Curacao. Met een diepgaande kennis van de lokale markt en een passie voor uitmuntendheid, staan we klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw vastgoedreis. Of u nu op zoek bent naar uw huis in het zonnige Curacao of wilt verkopen met maximale waarde, ons deskundige team staat voor u klaar.

Ontdek de schoonheid van Curacao en vind het huis van uw dromen met Top Makelaar. Voor verkopers bieden we een op maat gemaakte aanpak om uw eigendom op de markt te brengen en snel de juiste kopers aan te trekken.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat Top Makelaar uw vastgoeddromen werkelijkheid maken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in de prachtige wereld van  "vastgoedmarkt!"

Onze visie

Zowel u als koper of als verkoper verwacht in de toekomst meer dan alleen klanttevredenheid, goede communicatie en betrouwbare dienstverlening. Wij blijven continu kritisch naar onszelf kijken en zoeken naar onderscheidende toegevoegde waarde in persoonlijk contact en service op maat. Onze bestaande diensten blijven we uitbouwen om nog beter aan de wensen van beide partijen te voldoen.

Onze missie

In de huidige markt zien we dat zowel kopers als verkopers steeds complexere behoeften hebben. Onze persoonlijke benadering en deskundige, onafhankelijke en proactieve werkwijze stellen ons in staat om beide partijen betrouwbaar en helder advies te geven. Met ons dienstenpakket kunnen we plannen opstellen om zowel kopers als verkopers volledig te ontzorgen. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor we net dat beetje extra kunnen betekenen voor beide partijen. Samen streven we naar het beste resultaat.

Onze kernwaarden

Excellence - Realtor X Webflow Template

Betrouwbaar

Vertrouwen is cruciaal in onze branche, zowel voor kopers als verkopers. Daarom staat betrouwbaarheid bij ons zeer hoog in het vaandel. We werken discreet en komen altijd onze afspraken na.

Quality - Realtor X Webflow Template

Betrokken

Zowel kopers als verkopers staan bij ons altijd op de eerste plaats. Hun mening, wensen en verwachtingen zijn voor ons van het grootste belang. We onderhouden korte communicatielijnen en zijn er altijd voor een goed gesprek of luisterend oor.

Transparency - Realtor X Webflow Template

Deskundig

Onze makelaarskantoor bestaat uit deskundige en gepassioneerde mensen. We hebben veel kennis en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche, zodat we u optimaal kunnen adviseren.

Accessibility - Realtor X Webflow Template

Onafhankelijk

Als onafhankelijke partij zijn we deskundig en betrouwbaar, wat van essentieel belang is voor het kopen en verkopen van vastgoed.

We nodigen u graag uit bij ons op kantoor

Wij zijn gevestigd op de eerste verdieping van het You Work Business Center

Het kantoor van Top Makelaar Curacao is gevestigd in het pand van You Work Business Center aan de Caracasbaaiweg 199a. De ingang kunt vindt u aan de voor- en rechterzijde van het pand. Parkeer gelegenheid is aanwezig.

Location Icon - Realtor X Webflow Template
Caracasbaaiweg 199A, Willemstad, Curacao