Ontmoet Yvonne Plaisier: uw partner op Curacao!

Sinds 2010 woont Yvonne op dit prachtige eiland. Na een carriere in Nederland in de luchtvaart van meer dan 20 jaar, heeft zij hier het roer omgegooid. Met 10 jaar ervaring in onder andere projectmanagement en beheer, is zij sinds 2020 verbonden aan TOP Makelaar Curacao. Haar focus ligt op het belang van haar klanten, waarbij ze hun behoeften altijd voorop stelt.

Yvonne gelooft in het omzetten van uitdagingen in mogelijkheden door een doelgerichte aanpak. Ze streeft ernaar haar klanten te ontzorgen en begrijpt dat vastgoedbeslissingen van grote waarde zijn. Haar empathie en oog voor detail zorgen voor maatwerkoplossingen die aan de verwachtingen voldoen.

Of het nu gaat om het kopen of verkopen van vastgoed, Yvonne staat klaar om te helpen. Ze neemt de tijd om uw wensen te begrijpen en streeft naar het beste resultaat, met uw belangen in het vizier.

Wilt u ook ontdekken hoe het team van TOP Makelaar Curacao u kan begeleiden bij al uw vastgoedvragen op Curacao. Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek en ervaar onze passie en ervaring in het realiseren van uw vastgoeddromen.