Hooggelegen villa met fenomenaal uitzicht – Kaya Vivaldi 26
Kaya Vivaldi 26, Cas Grandi, Curacao

Hooggelegen villa met fenomenaal uitzicht – Kaya Vivaldi 26

Scale Icon - Realtor X Webflow Template
1080
 m2
Bed Icon - Realtor X Webflow Template
5
Bathroom Icon - Realtor X Webflow Template
4.5
Parking Icon - Realtor X Webflow Template
0

Meer informatie? Neem contact op

Success Icon - Realtor X Webflow Template
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong.

Deze hooggelegen villa met fenomenaal uitzicht is gebouwd op een van de hoogste kavels in de villawijk Cas Grandi.

Moderne villa met vele mogelijkheden.

Deze hooggelegen villa met fenomenaal uitzicht is gebouwd op één van de hoogste kavels in de villawijk Cas Grandi.
De moderne verdiepingsvilla is ontworpen door architect Dennis Klaus en bevindt zicht in de laatste afbouwfase. Hierdoor heeft u als nieuwe eigenaar de mogelijkheid, om naar eigen inzicht, het huis van uw dromen te realiseren. Met een riante vloeroppervlakte van 540 m2 (inclusief terrassen), 5 slaapkamers, 4,5 badkamer en een studio/kantoor, verdeeld over 2 verdiepingen met een prachtig wijds uitzicht op de omgeving en de zee, is dit een bijzonder object.

Algemeen

De zeer frisse verdiepingswoning heeft een bebouwde vloeroppervlakte van circa 365 m2 en is gebouwd op een kavel van 1.080 m2
Staande voor deze moderne villa zijn er zowel links als rechts 2 automatische poorten, daarnaast zijn er nog 2 looppoorten. Beide looppoorten hebben elektrische sloten en zijn voorzien van video intercom.
Vanaf de hoofdlooppoort loopt u via het pad en de trap en komt u bij het de entree van de woning. De dubbele openslaande shutterdeuren geven toegang tot de hal, met in het verlengde de royale trap die leidt naar de 1ste verdieping.

Met de auto rijdt u via de linker poort naar boven en bereikt u direct de hoofdverdieping die op de 1ste verdieping is gelegen. De ruime carport heeft plaats voor meerdere auto’s en u loopt zo de woning binnen.
Hier heeft u naast de leefruimte ook het recent gerealiseerde ruime zout water zwembad van 5 bij 8 meter. Vanaf het ruime pooldeck rond het zwembad, als ook vanuit alle aan de voorzijde gesitueerde ruimtes van de woning, heeft u grandioos zicht op zee. De rechterpoort geeft toegang met de auto tot de studio/kantoor met eigen entree.

Hoofdverdieping

Deze verdieping is gelegen op de 1ste verdieping is de eigenlijke woonruimte. De verdieping wordt bereikt via de stalen trap vanaf de hoofdentree op de begane grond of via de entree aan de achterzijde van de woning op de eerste verdieping.

Hier is de ruime woonkamer met naar beide zijden dubbeldeurs shutterdeuren, met aan de voorzijde een balkon met fenomenaal uitzicht en aan de achterzijde toegang tot het achterterras met zwembad en pooldeck.
In het hart van de woonruimte is de mooie Bulthaup keuken geplaats met groot kookeiland en zitbar. De keuken is voorzien van alle luxe apparatuur, zo is er een ingebouwde stoomoven, een combinatie oven, dubbeldeurs koelkast en ingebouwde afwasmachine en inductiekookplaat. Het werkblad is van composiet.

Naast deze keuken is nog een 2de (pantry) keuken. Ook deze keuken is compleet ingericht met een afwasmachine, een inbouwoven koelkast en keramische kookplaat. In een nis zijn de Miele was- en droogmachine geplaats. Deze pantry zou nog afgesloten kunnen worden door een deur.
Aan de hal, in het verlengde van de entree, is naast de pantry het gastentoilet maar zijn ook nog 2 slaapkamers en een badkamer gesitueerd.
De masterbedroom, met en-suit badkamer, is gelegen aan de voorzijde en heeft een Frans balkon een terras en prachtig uitzicht. Door de plaatsing van de shutterramen, valt er mooi licht naar binnen en bovendien is het hierdoor heerlijk fris. De 2de slaapkamer maakt gebruik van de en-suit badkamer maar zou ook als een mooie walk-in closset  dienst kunnen doen.

Begane grond

De begane grond  kan multifunctioneel gebruikt worden. Zo zijn er  3 slaapkamers en 2 badkamers en een ruimte met keuken geschikt voor meerdere doeleinden.
Via een hal, aan de linkerzijde van de entree, komt men bij de 3 slaapkamers en één van de badkamers. De achterste slaapkamer heeft tevens een aparte ingang en kan hierdoor ook als separaat kantoor gebruikt worden.

Aan de rechterzijde van de entree bevindt zich een ruim vertrek met veel lichtinval en mooi uitzicht. Hier stapt men aan de voorzijde, via de opslaande shutterdeuren,  het balkon op met mooi zeezicht. Daarnaast is hier nog een apart entree. U bereikbaar deze via de tweede elektrische poort en heeft eigen parkeergelegenheid.
De ruimte is voorzien van een moderne Bulthaub keuken met diverse apparatuur zoals: keramische kookplaat, oven, afwasmachine, afzuigkap en koelkast. De keuken is afgewerkt met een composiet blad. In het verlengde van ruimte is een badkamer met douche en toilet.

Door het plaatsen van een deur of een muur in de hal kan deze ruimte van de rest van de woning gescheiden worden en is daarom ideaal als studio, kantoor of als gastenverblijf. Ook is het mogelijk de gehele begane grond verdieping van de bovenverdieping te scheiden, dit zou ideaal zijn wanneer u deze zakelijk wilt gebruiken of zou willen verhuren.
Tevens is op de begane grond de technische ruimte, waar alle elektronica en elektra zich bevindt.

Tuin

Rondom de woning is de tuin beplant met prachtige palmen en voorzien van grind en bestrating, hierdoor is deze onderhoudsvrij. Bovendien is de gehele tuin voorzien van een dripsysteem met drip computers, deze is aangesloten op de deepwell.
Het zwembad ligt mooi centraal op het achterterras. Dit recent geplaatste zoutwaterbad, heeft een hydrolyse systeem en wordt volautomatisch bestuurd.
Het pooldeck rondom zwembad is nog niet afgewerkt en de nieuwe eigenaar kan dit naar eigen wens nog realiseren. Ook zou het deck nog vergroot kunnen worden naar achteren. Naast het zwembad is nog een aparte ruimte gebouwd. Hier is een toilet met douche en kleedruimte. Achter deze badkamer bevindt zich nog een werkplaatsje met werkbank.

Bijzonderheden

Deze woning is zeer onderhoudsvrij gebouwd. Buiten is slechts gebruik gemaakt van beton, glas, RVS en aluminium shutterramen en deuren. Onder de woning is er een speciale ruimte geschikt om de airco compressors te plaatsen, zodat deze altijd uit het zicht blijven.

Daarnaast is er veel aandacht besteed aan veiligheid. Zo zijn de muren bovengemiddeld hoog en hebben de poorten een video intercomsysteem, deze kunnen op afstand worden geopend. Bovendien heeft de woning een CCTV-systeem met recorder en 10 camera’s.

Ook zijn er al voorbereidingen gemaakt voor een PV Solarsysteem. Op het dak van de woning zorgt een solar warmtewisselaar voor de warmwatervoorziening in de villa.
Bij de poort aan de zijde van de studio is een speciale ruimte bestemd voor een noodgenerator. Hiervoor zijn alle voorzieningen al gemaakt en hoeft een noodaggregaat alleen nog maar geplaats te worden. Deze ruimte wordt ook gebruikt door de hydrofoor van de deepwell.

De woning bevindt zich in de afbouwfase, wat de koper nog mogelijkheden geeft om het huis naar eigen wensen af te bouwen en in te delen.

Voorzieningen

Garden Icon - Realtor X Webflow Template
Tuin
Video Camera Icon - Realtor X Webflow Template
Beveiliging camera's
Dish Washer - Realtor X Webflow Template
Wasmachine
WiFi Icon - Realtor X Webflow Template
Internet
Pool Icon - Realtor X Webflow Template
Zwembad
Garage Icon - Realtor X Webflow Template
Garage
Elevator Icon - Realtor X Webflow Template
Elevator
Dish Washer - Realtor X Webflow Template
Afwasmachine
Verkocht
0

Meer informatie? Neem contact op

Success Icon - Realtor X Webflow Template
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong.