Loading map...
 Home    Woning Damasco

Woning Damasco

Woning nr.: 5341
Kaya Silvaner,
Banda Ariba, Curacao
Naf 4 250 Huis
Huren
  • 619
  • 0
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
Jan Hogendoorn
Jan Hogendoorn
Contact Agent

Omschrijving

Tropische Woning op Damasco Resort

Heerlijk wonen

Deze tropische woning staat te huur in het mooie Damasco Resort. Deze woning is ruim ingedeeld en voorzien van een onderhoudsvriendelijke tuin met prive zwembad en parkeerplek voor 2 auto’s. Het terrein is tevens volledig omheind.

Indeling

Bij binnenkomst treft u 2 riante slaapkamers aan waarvan een is voorzien van airconditioning. De 2 slaapkamers delen een badkamer en de slaapkamer met airco heeft toegang tot de ruime porch. Dieper in de woning ligt de grote leefkamer met daaraan grenzende open keuken. De keuken is voorzien van onder andere: een dubbele wasbak, 4 pits gastoestel en een combi oven. Last but not least kom je vanaf de leefkamer de masterbedroom in. Deze bied je een apparte badkamer, airconditioning en openslaande deuren naar de tuin.

Slaapkamers en badkamer

Deze woning is voorzien van 3 slaapkamers, waarvan 2 middelgrote slaapkamers één met airconditioning, echter zijn beide kamers koel te houden door de shutters open te zetten waardoor het lekker doorwaait. De plafonds van de slaapkamers zijn hoog opgetrokken voor een extra ruim gevoel. De 2 middelgrote slaapkamers delen samen een badkamer die is voorzien van onder ander: een inloopdouche, toilet en een wastafel.

De 3e slaapkamer is de masterbedroom met eigen airconidtioning en openslaande deuren naar de tuin. De masterbedroom heeft een eigen  badkamer die is voorzien van onder andere; een toilet, wastafel en een inloopdouche.

Tuin

De tuin om de woning heen is zeer onderhoudsvriendelijk en wordt elke week onderhouden door een tuinman. Aan de voorzijde van de woning vindt u een ruime parkeergelegenheid die plaats biedt aan 2 auto’s. Aan de achterzijde van de woning is een zwembad waar u kunt genieten van alle rust die Damasco Resort te bieden heeft. Het zwembad word ook wekelijks onderhouden. Doordat de woning gunstig op de wind is gelegen is het altijd verkoelend in en om de woning.

Ligging

Jan Thiel is één van de meest toeristische gebieden op het eiland van Curacao. Jan Thiel ligt in het zuiden. In de wijk is er een groot aanbod van Hotels, Resorts, Restaurants en een prachtig strand dat voor de meeste op loopafstand is vanuit de wijk. Jan Thiel is één van de mooiste gebieden van Curacao, het ligt ongeveer 22km tot het vliegveld. Jan Thiel is van origine een baai en heeft een hele mooi uitstraling. De locatie is voor veel activiteiten de ideale plek.

Het gebied is geliefd bij joggers en fietsers dit zal u dan ook vaak zien op straat dit wordt voornamelijk wel in de avonduren gedaan. Jan Thiel beschikt ook nog eens over een prachtig stuk natuur waar je heerlijk langs het water kan wandelen met je geliefde.

Eigenschappen

Gemeubileerd
Ongemeubileerd
Airconditioning
Zwembad (privé)
Inclusief zwembad onderhoud
Internet
220V en 110V aanwezig
Resort (open)
Privé parkeerplaats (afgesloten)
Inclusief tuinonderhoud
Hekwerk om het terrein
Huisdieren in overleg

Extra informatie

Geen extra informatie beschikbaar