Loading map...
 Home    Tropische woning in Kaya Katoentuin

Tropische woning in Kaya Katoentuin

Woning nr.: 4594
Kaya Katoentuin, Katoentuin,
Banda Ariba, Curacao
Naf 2 600 Huis
Huren
  • 1588
  • 0
  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
Jan Hogendoorn
Jan Hogendoorn
Contact Agent

Omschrijving

Ruime woning met mooie groene tuin en voldoende parkeer gelegenheid op eigen grond.

            De woning is op een hoek gelegen in de rustige wijk Katoentuin. 

Indeling

Via de Porch komt u bij de toegangsdeur. U komt in de ruime huiskamer met open half open keuken, van waaruit dubbele deuren toegang geven tot de porch. De porch kijkt over de aangrenzende woningen en geeft hierdoor een ruim uitzicht. Vanuit de huiskamer is er een gang naar de 2 kleine slaapkamers en de 2de badkamer. In deze gang is ook de toegang tot de master bedroom met eigen badkamer. De master badroom heeft net als de keuken warm water. Alle slaapkamers hebben een plafondfan en voorbereidingen voor eventueel een airconditioning. Via de Porch komt u in de tuin, waar onder de woning een 4de slaapkamer met 3de badkamer is gesitueerd. De benedenslaapkamer heeft een eigen opgang.

De Woning

De woning is voorzien van een alarmsysteem wat is aangesloten bij een alarmmeldkamer. De kosten van deze dienst zijn opgenomen in de huur prijs. Door de royale beplanting is er redelijke mate van privacy. De ramen zijn voorzien van degelijk traliewerk.

De tuin

De woning heeft rondom het huis een ruime groen beplante tuin met voldoende parkeer gelegenhied. Via 2 zijde kunt u de auto parkeren achter een slidinggate op eigen terrein. Tevens word de tuin groen gehouden doormiddel van een dripsysteem. Het drip systeem is aangesloten op een deepwell. De gehele tuin is omheind en word maandelijks onderhouden door een tuinman.

Ligging

De rustige wijk Katoentuin is gelegen nabij “de weg naar Fuik” deze weg brengt u naar het prachtige Santa Barberaresort met één van de 3 golfbanen van Curacao. Santa Barbara Resort beach en Fuikbaai zijn makkelijk bereikbaar. De stranden van Jan Thiel liggen op enkele autominuten van de woning, waar het heerlijk sfeervol vertoeven is. Het is slechts 15 minuten rijden naar het centrum van Willemstad.

 

De Prijs

De huur bedraagt Naf 2 600,00 per maand. De huur is inclusief (Naf 250,00) Tuinonderhoud en (Naf 125,00) alarmcentrale per maand echter exclusief gas water en stroom. Borg is 1 maand huur.

 

Eigenschappen

Direct aanvaardbaar
Ongemeubileerd
220V en 110V aanwezig
Alarmsysteem aanwezig
Privé parkeerplaats (afgesloten)
Parkeerruimte voor meerdere auto's
Inclusief tuinonderhoud
Deepwell
Hekwerk om het terrein
Automatisch hekwerk
Huisdieren in overleg

Extra informatie

Geen extra informatie beschikbaar

Beschikbare woningen in de buurt

No similar properties found.