Loading map...
 Home    Authentieke woning in Otrobanda

Authentieke woning in Otrobanda

Woning nr.: 1790
Monte bellostraat 1,
Banda Ariba, Curacao
Naf 380 000 Huis
Kopen
  • 1895
  • 0
  • 9 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
Henny de Beer
Henny de Beer
Contact Agent

Omschrijving

Authentieke woning in kleurrijke wijk Otrobanda

Fantastisch investeringspand met hoog rendement

 

Deze prachtige authentieke villa beschikt over 9 kamers en ligt middenin de nostalgische wijk Otrobanda.

De kamers zijn bij uitstek geschikt voor stagiaires en werkenden.

Kenmerken

– 2 woonlagen – 9 kamers – 2 badkamers – 2 keukens – gezamenlijk terras.  De kamers zijn bij uitstek geschikt voor stagiaires en werkenden.

Rendement 

De kamers in deze authentieke villa zijn zeer geschikt om te verhuren aan studenten die stage lopen in het ziekenhuis van Willemstad. De villa heeft een ideale ligging. Binnen enkele minuten is het ziekenhuis te voet te bereiken.

Er zijn 9 verhuurbare kamers die gemiddeld Nafl. 750,– per maand op kunnen leveren. De verkoopprijs is lager, omdat er nog werkzaamheden aan de buitenzijde te verrichten zijn, zoals schilderwerk en goten vervangen.

Unieke kans in deze opkomende wijk nabij het nieuwe ziekenhuis!

Ligging

Otrobanda wordt door middel van de Pontjesbrug verbonden met de wereldberoemde handelskade van Willemstad. Het gezellige Otrobanda met zijn kleine smalle winkelstraatjes is sinds de komst van aanlegsteigers voor cruiseschepen een van de populairste gebieden in de stad. De villa ligt op loopafstand van het centrum en de zee. Hier kun je genieten van de heerlijke weer en de rust welke Curaçao biedt.

Het Riffort, aan de andere kant, werd in 1828 gebouwd om de stad te beschermen. Zijn herstelde vestingmuur biedt nu beschutting aan Riffort Village, een winkel- en entertainmentcentrum dat panoramische uitzichten over Punda en de zee belooft. Het Brionplein is het middelpunt van Otrobanda’s boulevard.
Neem plaats op een van de terrassen van de cafés en geniet van het schilderachtige uitzicht op de gevels van Punda. Wanneer de schepen zijn afgemeerd in de haven, zetten handelaars hun kraampjes op aan de kade. Otrobanda werkt voortdurend aan de versterking van zijn imago; de renovatie van de kade is al bijna gereed.

Eigenschappen

Direct aanvaardbaar
110V aanwezig
Camerabewaking aanwezig

Extra informatie

Beschikbaar per: Direct
Bezichtiging op afstand mogelijk: Via (live) videovebinding