Loading map...
 Home    Ruime vrijstaande woning op Toni Kunchi

Ruime vrijstaande woning op Toni Kunchi

Woning nr.: 5819
Kaya Dr. Oy Sprock,
Banda Ariba, Curacao
Naf 800 000 Huis
Kopen
  • 500
  • 0
  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 1000 m²
Jan Hogendoorn
Jan Hogendoorn
Contact Agent

Omschrijving

Ruime vrijstaande woning op Toni Kunchi


Woning met zelfstandig gastenverblijf

In dit huis dat je omarmt met rust en sfeer is het heerlijk thuiskomen. Een lichte en ruime woning heerlijk op de wind gelegen. Tony Kunchi heeft allure, de rustige wijk ligt centraal, direct naast een belangrijke hoofdader van het eiland.

Voorzien van voldoende zonnepanelen om stroom te leveren voor de hele woning. Een deepwell pompt het grondwater op en de water softener maakt het bruikbaar binnenshuis. Met deze duurzame combinatie zou de woning volledig zelf-supporting kunnen zijn. De woning is tevens voorzien van een alarminstallatie, aangesloten bij een meldkamer. Het gehele kavel is 1000 m2 waarvan de bebouwing ongeveer 350 m2 beslaat en dus ruimte overlaat voor uitbreiding.

Indeling

Bij binnenkomst ziet u links een ruime open keuken en rechts een zithoek. Via de zithoek loopt u naar de 3 slaapkamers. De zithoek is middels een rij strakke kolommen optisch gescheiden van een ruime woonkamer, wat een mooie doorkijk door de woning biedt. Binnenshuis wordt optimaal gebruik gemaakt van de verkoelende werking van de wind door de verticale shutters die zijn geplaatst. Via openslaande deuren van de woonkamer bereikt u de ruime porch. Het gastenverblijf staat vrij van de woning op het terrein.

Keuken

De ruime open keuken is heeft veel kastruimte en is voorzien van:

  • 5 pits gasfornuis
  • Oven
  • Magnetron
  • Koel/Vriescombinatie
  • Dubbele wasbak

Slaapkamers

De woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en een inloopkast, de andere 2 slaapkamers delen een badkamer. Alle slaapkamers hebben airconditioning en een plafondventilator.

Gastenverblijf

Er is een gastenverblijf staat vrij op het terrein. Ideaal voor logerende gasten of als Bed & Breakfast-locatie aan te bieden. De studio heeft een zit-/slaapkamer met een open keuken in de hoek en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook dit gastenverblijf is voorzien van airconditioning en plafondventilator.

Tuin

De tuin is mooi ommuurd en biedt daardoor veel privacy. Op het terrein zijn parkeerplaatsen voor meerdere auto’s en een carport voor 2. Aan de zijkant van de carport is een wasruimte. De tuin krijgt water via de deepwell en is netjes onderhouden. In de achtertuin is het vertoeven op de ruime overdekte porch een genot, met een leuke buitenbar onder een palapa-dak. De voortuin heeft een mooi grasveld met palmen. Er is voldoende ruimte op het perceel om eventueel een zwembad aan te leggen.

 Ligging

De wijk Toni Kunchi is gelegen in het Noord-Oostelijke deel van Willemstad, grenzend aan de bekende Santa Rosaweg met aan beide zijden veel winkels, restaurantjes en bedrijven. In de directe omgeving, op amper 5 minuten rijden ligt de veelzijdige wijk Mahaai waar je voor je dagelijkse boodschappen terecht kunt bij een van de grootste supermarkten op het eiland. Vanaf Toni Kunchi kun je in minder dan 20 minuten zowel Jan Thiel Beach als Mambo Beach Boulevard bereiken. Punda, het centrum van Willemstad ligt op zo’n 20 a 25 autominuten.

 

 

Eigenschappen

Airconditioning in alle slaapkamers
110V aanwezig
Alarmsysteem aanwezig
Gastenverblijf (apart)
Privé parkeerplaats (afgesloten)
Parkeerruimte voor meerdere auto's
Carport
Deepwell
Buitenkeuken of -bar
Hekwerk om het terrein
Automatisch hekwerk

Extra informatie

Geen extra informatie beschikbaar