Loading map...
 Home    Ruim hoekkavel Kaya Straus • Cas Grandi

Ruim hoekkavel Kaya Straus • Cas Grandi

Woning nr.: 5930
Kaya Straus,
Banda Ariba, Curacao
Euro 115 000 Kavel
Kopen
  • 1149
  • 0
  • 1 320 m²
Jan Hogendoorn
Jan Hogendoorn
Contact Agent

Omschrijving

* In Prijs Verlaagd* Ruim hoekkavel Kaya Straus • Cas Grandi

Dit hoekkavel van 1.320 m2 ligt aan een cul-du-sac. Hooggelegen en daardoor heerlijk op de wind met een prachtig uitzicht. Voor dit kavel is ook al een ontwerp beschikbaar, zowel van appartementen als van een villa, dus meerdere keuzes voor een potentiële koper. Er is nog geen bouwvergunning aangevraagd dus dat staat nog helemaal vrij.

Cas Grandi

Cas Grandi ligt op de zuidoostelijke helft van Curaçao. De villawijk is uitstekend met de auto bereikbaar. De wijk Cas Grandi ligt op circa 15 autominuten rijden vanaf het centrum van Willemstad en zo’n 30 minuten vanaf de luchthaven. In Cas Grandi staan prachtige grote villa’s die erg in trek zijn bij vakantiegangers maar ook bij mensen die op Curaçao willen wonen.

Cas Grandi is relatief landelijk voor het geliefde Bandariba. Aan de westzijde van de wijk liggen de zoutpannen waar vaak flamingo’s te spotten zijn. Een mooi natuurgebied geschikt om wandelen, hardlopen of te mountainbiken bijvoorbeeld.

Het dichtstbijzijnde strand is minder dan 10 minuten van de villawijk vandaan, evenals een grote supermarkt, een bakker en diverse restaurants. Cas Grandi ligt aan de rand van het Spaanse water tegen een heuvel en heeft door die hoge ligging een fantastisch uitzicht op de Tafelberg.

 

Eigenschappen

Direct aanvaardbaar
Uitzicht op zee

Extra informatie

Geen extra informatie beschikbaar