Loading map...
 Home    *Nieuw* East Hill Apartments – Bottelier

*Nieuw* East Hill Apartments – Bottelier

Woning nr.: 6304
Bottelier, Sorsaka,
Banda Ariba, Curacao
Vanaf Naf 225 680 Appartement
Kopen
  • 599
  • 0
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 90 m²
Jan Hogendoorn
Jan Hogendoorn
Contact Agent

Omschrijving

East Hill Apartments – Bottelier

Moderne Nieuwbouw Appartementen

Bottelier is zeer centraal gelegen tussen Jan Thiel en Willemstad, toegankelijk zonder gebruik te maken van de Caracasbaaiweg. Door deze locatie is Bottelier een van de populairste woonwijken van Curacao. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden in de vorm van winkels en horeca. De supermarkt is nog geen 2 minuten rijden. Mambo Boulevard met de bekende beach clubs is circa 5 minuten rijden. Jan Thiel beach en de Caracasbaai zijn circa 10 minuten rijden. Willemstad is circa 15 minuten rijden.

Resortinformatie

Het “East Hill Apartments” resort bestaat uit 40 moderne 2-onder-1-kap appartementen. Het resort is gelegen op een 12.800 m2 ruime kavel met uitzicht op het oosten van het eiland. Het is volledig omheind en mede door het open karakter én de aanwezigheid van een gezamenlijke ruimte is het een veilig resort. Midden in het resort is er een gezamenlijke ruimte waar extra services beschikbaar zijn. Denk hierbij aan een wasserij en maaltijdvoorzieningen, gezelschapsruimte en een verzorgingspost.

Alle appartementen zijn gelijkvloers en worden gebouwd op eigendomsgrond. De deuren zijn extra breed en er is continu verbinding met de verzorgingspost in het gezamenlijke gebouw. Er zijn 2 types appartementen beschikbaar op verschillende hoogteliggingen in het park: 1 slaapkamer- en 2 slaapkamerappartementen.

1 slaapkamer appartementen

De 1-slaapkamer appartementen beschikken over een overdekte porch aan de voorkant van het huis. Bij binnenkomst kom je in de woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en meubilair. Het beschikt zelfs over een bargedeelte. De slaapkamers beschikken over airconditioning en er is een comfortabele moderne badkamer. Aan de achterzijde van de woning zit een wasruimte met een wasmachine aansluiting. Deze appartementen zijn ruim 70 m2.

2 slaapkamer appartementen

De 2-slaapkamer appartementen beschikken over een overdekte porch aan de voorkant en tevens is de oprit naast de woning een parkeerplaats. Bij binnenkomst kom je in de woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en meubilair. Het beschikt zelfs over een bargedeelte. Beide slaapkamers beschikken over airconditioning en er is een comfortabele moderne badkamer. Aan de achterzijde is er een extra stuk privétuin. Het appartement beschikt ook over een wasruimte met aansluiting voor een wasmachine. Deze appartementen zijn ruim 90m2.

Eigenschappen

Airconditioning in alle slaapkamers
220V aanwezig
Resort (beveiligd)
Privé parkeerplaats (afgesloten)

Plattegronden

Extra informatie

Geen extra informatie beschikbaar

Beschikbare woningen in de buurt

No similar properties found.