Loading map...
 Home    Woning met grote tuin in Abrahamsz

Woning met grote tuin in Abrahamsz

Woning nr.: 4701
Kaya Moises,
Banda Ariba, Curacao
Naf 1 800,-- Huis
  • 428
  • 0
  • 3 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 870 m²
Jan Hogendoorn
Jan Hogendoorn
Contact Agent

Omschrijving

Sfeervolle huurwoning

Deze in de rustige wijk Abrahamsz gelegen sfeervolle huurwoning is een deel van een 2 onder 1 kap woning. De woning heeft een zeer grote tuin en beschikt over een deepwell. Het volledig omheinde perceel geeft ruime parkeer gelegenheid en heeft voor 2 auto’s plek onder een carpoort. De ingang van de woning bevindt zich onder de carport, dus zelfs tijdens een regenbui stapt u droog in of uit uw auto.

De woning

De woning heeft een moderne open keuken met een deur naar buiten. Vanuit de keuken komt u in de woonkamer. De woonkamer heeft aan de voor-, en achterzijde openslaande deuren naar beide porches. Door de woonkamer komt u in een kleine gang waaraan de 3 slaapkamers en de badkamer grenzen. De hoofdslaapkamer heeft airconditioning, maar door de koele wind en de shutterramen volstaat vaak een fan al. Beide andere slaapkamers hebben wel de voorbereidingen voor airconditioning. Alle ramen en deuren zijn hout en voorzien van authentieke shutters. De achterzijde van de woning heeft een heerlijke rustige porch met veel privacy en mooi groen.

De ligging

Abrahamsz ligt ten oosten van Willemstad de wijk ligt dicht bij St. Rosa die veel voorzieningen heeft zoals scholen, kerken, restaurants en de hyper supermarkt “Mangusa”. Het centrum van Willemstad ligt op slechts 20 minuten afstand evenals de populaire stranden het Seaquarium Beach, Jan Thiel Beach) en het Spaanse Water. Vanuit Abrahamsz heeft verschillende uitvals wegen, zodat u de “file”kunt ontwijken.

 

Eigenschappen

Semi-gemeubileerd
220V en 110V aanwezig
Privé parkeerplaats (afgesloten)
Parkeerruimte voor meerdere auto's
Carport
Deepwell
Hekwerk om het terrein

Extra informatie

Geen extra informatie beschikbaar

Beschikbare woningen in de buurt

No similar properties found.